Melding sendt

Din melding er sendt til vår support afdeling, vi kommer tilbake med et svar så snart som mulig.

Vennlig hilsen, TrackEye®

TrackEye

Suveren og enkel Sporingssystem til overvåking av store og små verdigjenstander

Lommy eye connection Lommy Eye er en mini batteridrevet enhet, man med letthet kan plassere hvor som helst i den gjenstand man måtte ønske å overvåke – spore ved tyveri, eller at man rett og slett har glemt hvor den er.
Ingen montering, ledninger eller annen fom for tilkoblinger - helt enkelt.

Logg inn på en brukervennlig hjemmeside hvor alle alarmer og instillinger lett tillpasses ønsket tjeneste ved behov. Deretter kan du tryggt overlate dine verdier i Lommy Eye's forvaring.

Med opp til 15 års batterilevetid er Lommy Eye en meget god investering.

Trackeye controlpanel

Usynlig for andre, men ikke for dig

Lommy Eye er bassert på en ny avansert GSM teknologi. Enhet er umulig å spore, jamme for uvedkommende.

Heller ikke om noen prøver å finne enhet med avansert sporings- utstyr så er det nytteløst. Er gjenstand bortkommet eller stjålet kan man aktivere RF Beacon modulen. Ved hjelp av en Lommy Lokator kan gjenstanden lokali- seres ned til få meters nøyaktighet, også innen dørs.

I GPS modeller med kan også RF modul benyttes som et ekstra hjelpemiddel. Nøyaktig sporing når som helst, hvor som helst.

Lommy Eye 3 year model

Lommy Eye 3 års modell

IP 33
Dimensjon: 55x52x21 mm


Lommy Eye 15 year model

Lommy Eye 15 års modell

IP 68 - Vanntett
Dimension: 80x54x37 mm


Teknologien bak TrackEye®

GPS icon GPS

Stor presisjon.
Aktiver en GPS modul og få en nøyaktig posisjon på gjenstand du ønsker lokalisert , der og da. Med få meters feilmargin er gjenstand lokalisert.

GeoFence icon Geofense

Elektronisk hegn / Gjerde.
Beveger enheten seg utenfor et på forhånd definert geografisk område så sender enheten automatisk en alarm. Enheten kan også sende alarm når den passerer en landegrense.

Radio communication beacon icon RF Beacon

Radiokommunikasjon.
Med den intelligente RF teknologi kan Lommy Eye kombineres med Lommy Echo Tag. Denne løsning åpner en helt ny verden innenfor overvåking av verdier.

GSM icon GSM

Triangulering.
GSM signalet er nerven i systemet. Med en avansert GSM triangulering utregnes posisjonen for enhet du ønsker å finne.

Lightbulp icon Lyssensor

Ute eller inne. Lommy Eye har inne bygget lyssensor. Ved hurtig overgang fra mørke til lys så aktiveres enheten. Plasser enhet i en vareforsendelse og motta beskjed når sending åpnes.

Movement sensor icon Bevægelses-sensor

På vei igjen. Enhet kan settes opp med en ekstra bevegelses alarm, når ny aktivitet aktiveres på for eksempel kjøretøy som er på vei igjen så sendes det automatisk en ny possisjon.

GSM Triangulation icon
Web interface icon Web-interface

Altid på nett. Med adgang til internett, eller via Smartphone er man altid oppdatert og med fult overblikk over alle Lommy Eye enheter. Instillinger og alarmoppsett gjøres enkelt via hjemmesiden: www.trackeye.eu

Waterproof icon Vanntett

I regn og sludd. Lommy Eye er bygget for å tåle ekstreme værmiljøer. De tekniske komponentene omsluttes av et helstøpet kabinett, som er forseglet med et vanntett materiale over alt. Dette muliggjør at Lommy Eye kan anvendes hvor som helst.

Temperature icon Temperatur

Varm eller kaldt. Lommy Eye har innebygget tempsensor som viser om varme er slått på i båten, feriehuset. Hvor befinner enhet seg, på et varmt lofte eller i en kald kjeller. En temeperatur sensor gir svar på hvilket miljø Lommy Eye befinner seg.

Komme i gang

TrackEye og Lommy Eye er et varemerke for Care4all Group.
Lommy Eye lett kan anskaffes fra en av våre forhandlere - se liste nedenfor.

Er det ikke en forhandler nær deg, vær så snill, ta kontakt med salgsavdelingen på Care4all i Danmark på +45 76 13 44 44

Ofte stilte spørsmål

»
Hvordan registerer jeg enheten første gang?

Når du skal registrere din enhet for første gang, skal du intaste enhetens serie nr. samt passord, i login boksen på forsiden.

»
Min enhet har ikke registrert en posisjon til systemet.

Pass på at enhet ikke er plassert et sted hvor det er vanskelige forhold for GSM signal. Dette kan f.eks. være i Parkerings-hus kjellere, container eller på en ferge. Jern og betong kan redusere signal styrken og derfor forårsake problemer.

»
Hva er GPS signaler?

Global Positioning System
GPS signaler bliver registrert til systemet fra enheten via satellitter. Ved bruk av GPS signaler får man opplyst en presis posisjon fra enheten med adresse, vei/gate navn og nermeste husnr. Når GPS systemet er aktivert på enheten blir posisjonen visuelt markeret med en pil på kartet. GPS posisjonering krever vesentlig mere strøm fra enheten en GSM posisjonering, derfor bør GPS kun aktiveres i kortere perioder av gangen, for eksempel i en skarp gjenfinnings situasjon, for å bevare så lang levetid på batteriet som mulig.

»
Min enhet er ikke synlig når jeg logger inn

Du må passe på at ditt abonnement er betalt - dette skal gjøres første gang du registrerer enhet.
Du finner betalingsområdet ved å klikke på inkjøpsskurv, under fanenen forfalte beløp. Her kan du se regninger som må betales nå, eller om kort tid.

Du kan også se din betalings historik, samt nedlaste alle dine fakturaer.

»
Kan jeg betale med girokort?

Nei, det er kun mulig å betale med kreditkort via fanen "betalinger".

»
Hvaa er GSM signaler?

Global System for Mobile communications
GSM signaler blir registrert til TrackEye, fra enheten, via mobilnettet. Ved bruk av GSM signaler får man opplyst en posisjon fra enheten med en adresse fra foreksempel en by. GSM posisjonen blir visuelt markert på kartet med en sirkel, da det er i dette område enheten befinner seg i. Sirklen indikerer at den er i en sentral posisjon av et antal mobilmaster som den ”kan høre”. GSM er det posisjonerings-system enheten som standard bør benytte seg av, da den da har lengst mulig levetid på batteriet p.g.a. det lave strømforbruket.

Support

Kontakt TrackEye Support

Hvis du har spørsmål eller du opplever problemer
når du bruker TrackEye system, er du alltid
velkommen til å kontakte vår support avdeling

Avdelingen kan kontaktes på: +45 76 13 44 44 mellom:

Mandag til torsdag

 

08:00 - 16:00

Fredag

 

08:00 - 15:30


Det er gratis å få support til systemet ditt.
Du kan også skrive til support, ved å fylle ut kontaktskjemaet. Vi kommer tilbake med et svar til din e-postadresse så snart som mulig.

Skriv til support